65kids

65kids

65kids

65kids

آموزش تصویری طرز تهیه خورشت قورمه سبزی (بسیار ساده و خوشمزه)

https://honarfardi.com/wp-content/uploads/2019/01/%D9%82%D9%88%D8%B1%D9%85%D9%87-%D8%B3%D8%A8%D8%B2%DB%8C.jpg

قورمه سبزی یکی از غذاهای لذیذ و خوش طعم ایرانی است و یکی از غذاهای مورد علاقه تمامی افرد است. در ادامه نحوه آماده کردن این غذا را به شما آموزش خواهیم داد.

  


 

پست مشابه : ۶ فیلم آموزش پخت غذاهای مجلسی و شیک ایرانی (ساده و خوشمزه)

مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه سبزی:

در جدول زیر لیست مواد اولیه لازم برای تهیه خوشت قورمه سبزی را مشاهده می کنید.

ردیفمواد اولیهمقدار مورد نیاز
۱سبزی قورمه۱ کیلوگرم
۲لوبیا قرمز۱ پیمانه
۳گوشت گوساله یا گوسفند۵۰۰ گرم
۴لیمو عمانی۶ عدد
۵پیاز۱ عدد
۶زردچوبهنصف قاشق چای خوری
۷فلفل سیاهیک قاشق چایخوری
۸نمکبه میزان لازم
۹روغنبه میزان لازم
۱۰آب لیمو ی تازه یا آبغوره۴ قاشق غذاخوری
۱۱آب جوش۹ پیمانه

دستور تهیه:

۱- ابتدا لوبیاها را به مدت ۲ ساعت بخیسانید.

قورمه سبزی01

۲- سبزی ها را درون تابه ای ریخته و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید و هم بزنید.

قورمه سبزی1

۳- سپس روغن اضافه کرده و هم بزنید تا سرخ شود.

قورمه سبزی10

۴- پس از سرخ شدن سبزی ها را که به رنگ تیره در می آیند، از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

قرمه-سبزی22

۵- گوشت ها را بعد از شستن در درون سبد ریخته تا آب آنها خشک شود می توانید از دستمال حوله ای استفاده نمایید.

۶- لیموهای عمانی را داخل یک پیمانه آب گرم گذاشته تا خیس بخورند.

قورمه سبزی3

۷- در قابلمه ای پیازها را ریخته و زیر حرارت بالا بگذارید تا سرخ شوند و طلایی رنگ شوند.

۸- در مرحله بعد گوشت هارا که کاملا آب آنها را گرفته اید درون قابلمه بریزید تا همراه پیازها سرخ شوند.

قورمه سبزی4

۹- گوشت ها را به اندازه ای سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند.

قورمه سبزی 5

۱۰- زردچوبه و فلفل سیاه را به گوشت و پیازها اضافه نمایید و به مدت ۳ دقیقه سرخ نمایید.

قورمه سبزی 7

۱۱- لوبیاها را که آب آنها را گرفته اید به مواد درون قابلمه اضافه نمایید.

قورمه سبزی8

۱۲- سه پیمانه آبجوش اضاف کنید و روی حرارت بالا بگذارید بپذد و در ظرف را نیز بگذارید تا بعد از نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه گوشت و لوبیاها نیم پز شوند.

قرمه سبزی9

همچنین بخوانید: طرز تهیه یک غذای خوشمزه با ران مرغ (کم کالری رژیمی با پونه)

۱۳- بعد از نیم پز شدن سبزی ها را به آن اضاف کنید.

۱۴- بعد از آن ۶ پیمانه آب را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.

۱۵- بلافاصله لیموعمانی ها را بردارید و دوطرف آنها را سوراخ کرده و به محتویات قابلمه اضافه کنید.

قرمه سبزی12

۱۶- در ظرف را گذاشته و حرارت را کم کنید بعد از یک ساعت و نیم غذای شما کاملا پخته است و باید آنرا از روی حرارت بردارید.

۱۷- نمک و آبلیمو یا آبغوره را اضاف کنید.

۱۸- مقداری آبلیمو یا آبغوره را بعد از پختن کامل غذا به آن اضاف کنید. غذای شما حاضر است. نوش جان…

قرمه سبزی13

نکته اول: در درست کردن قورمه سبزی ، گوشت ها باید کاملا خشک باشند تا موقع سرخ شدن آب نیاندازد.

نکته دوم: آبغوره و آبلیمو پس از، ازجوش افتادن غذا باید اضاف شود.

چنانچه سؤالی دارید در بخش نظرات مطرح نمایید تا به آن پاسخ دهیم.

منبع


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.